September 13, 2012

Sambut bithday Amzar

On Amzar's b'day lagi sha dah plan nak bake sendiri b'day kek Amzar but disebabkan bz dgn keje & class & moreover my sis pun keje so terpaksa dipostponekan smp hr ahad...so jumaat tu bis je keje sha borong sakan brg2 kek & ahad plak gigih pulun bake kek 

 oreo cheese cake....

tak sangka menjadi even sha tak ikut 100% resepi asal...

cos plan last min so wish tu sha tulis je dgn coklat yg balance pas buat cookies mase posa hr tu..& bile disimpan dlm peti ais jadi kembang plak tulisannya...actually bleh je if sha nak kuarkan blik tulisan tu cos bawah tu cheese means berminyak mmg senang nak tanggal but sebab letih yg teramat lepas kemas2 umah segala maka sha biarkan je...tak kisahlah...janji kita tau apa yg tertulis atas kek tu ye...

buah pula ingatkan nak letak strawberi but nan ado so kiwila pilihan kalbu...

amzar tak potong kek ni petang tu cos nak tunggu my mom & my sis blik....tunggu punya tunggu smp amzar pun dah tertidur....bila my mom balik but my sis plak gi keje....so kejut je la amzar..mamai2 tecik tu bangun

 
blurr lagi tak tau nak buat pe

no candle

machamnye muke

my mom wif her manjess

hahaha comel je muke amzar suap mama dia

turn my mum plak

cayang mama

pic sha mmg takde cos takde sape nak tolong snapkan...sob sob sob

kek yg comot lpas dipotong but sedap...

sengaja sha lebihkan biskut instead of cheese cos tak nak rasa muak....maklumla insan2 d umah sha ni bukan penggemar cheese...only sha je yg terhegeh-hegeh dgn cheese

well apa2 pun ALHAMDULILLAH cos tak sangke cubaan pertama sha menjadi...

but sentap sha cos lpas potong kek amzar request kek transformer plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...