September 06, 2012

Open House Setia Pearl Island masuk paper

Semalam sha dapat msg from my cousin..pic msg...pic my mom tgh main congkak dgn msg 'Famous nmpk ur mom, msk ppr!'...eh biar betul...tapi kalau tipu cemana dia ada pic my mom...mase tu la sha nyesal tak bace paper star semlm kononnye la sdgkan hari2 pun tak bace gak

pastu pg td my mom plak ckp her friend gitau bukan pic my mom je msk paper but pic amzar juga...ni yg buatkan sha eksaited gila2 nak msk office cepat cr paper star smlm....

cr punya cr rupanya dah slamat jd paper cutting but ape gunanya tech terkini...scan je la...

 
bukan pic my mom & amzar je but pic my sis pun ade...sha yg termiss di sini...septtnya sha kena kerap tayang muka kat stp cameraman kat situ bior pic muke sha yg ayu ni pun tertepek di sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...