September 17, 2012

Drum mainan

Drum ni actually dah lama sha blikan utk amzar...lani dah jadi arwah pun...pic pun dah lama terperuk dlm draft...lani baru ada mood nak update

harga drum ni RM20 je...murahkan...mulanya dia jual dekat RM40 something but after proses tawar menawar by my mom & apek tu maka dijualnya RM20..Alhamdulillah


eksaited amzar main drum ni hanya seminggu je pastu dah perap dlm bakul mainan dimana lepas beberapa proses pemindahan bakul akhirnya terkorbanla drum ni...sib RM20 je so tak trase sgt kehilangannya but if beratus mau meraung sha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...