May 23, 2011

laaaagi cantik dari AISHWARYA RAI

last sat sha gi buat facial...bawa amzar sekali..sementara tunggu giliran di pusat facial yang mmg dah familiar dgn sha maka berlakula sesi soal jawab yg tak terjawab oleh sha...

Amzar: mak, mak nak buat apa mai sini?
sha: mak nak buat facial, nak cuci muka
Amzar: pasepa mak cuci muka kat sini? mak tak cuci muka kat umah ka?
sha: hmmm kat umah mak cuci tak bersih sangat, kat sini mak nak cuci bersih2
Amzar: pasepa mak tak cuci bersih2 kat umah?
sha: hmmm mak takda masa...lagipun mak nak cuci muka macam aunty tu dok buat
Amzar: mak, pasepa aunty tu dok tido masa cuci muka?
sha: aunty tu tak tido sayang, aunty tu tutup mata takut sabun masuk mata, sabun kan pedih
Amzar: hmmm (tengah fikir nak tanya soalan apa lagi)

then comes my turn..

Amzar: mak, nanti cuci muka mak jangan tido tau
sha: laa pasepa
Amzar: amzar nak tgk mak, amzar takut kalau mak tido
sha: mak takkan tido la sayang tapi mak kena tutup mata takut t sabun masuk mata, t pedih plak mata mak
Amzar: hmm ok...amzar dok sbelah mak ye
sha: ok
Amzar: mak....
sha: hmmm
Amzar: mak nak jadi apa ya pas cuci muka ni?
sha: gulllppp...(tergelak sha cos tak tau nak jawab apa...malah staff & cust pun gelak sakan di pusat facial tu....aduhhh..sib owner telah menyelamatkan sha dengan menjawab...)

owner: mak nak jadi AISHWARYA RAI pas cuci muka ni...Amzar nak tak mak jadi AISHWARYA RAI?
Amzar: (sambil terrsipu-sipu malu)...tak nak ....amzar nak mak amzar jadi macam mak amzar
owner: laaa AISHWARYA RAI kan cantik...t mesti mak amzar pun cantik macam AISHWARYA RAI
Amzar: tak nak....mak amzar pun cantik gak...laaaaagi cantik dari AISHWARYA RAI
sha: gullppp

hahaha....d truth is amzar tak kenal pun sapa tu AISHWARYA RAI...huhuhu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...