May 21, 2011

Biggest Ice Cream Cake In The World

Rangkaian kedai eskrim yang terkenal di Kanada iaitu Dairy Queen menyambut ulangtahun ke 30 mereka. So sempena ulangtahun ini Dairy Queen telah mencipta eskrim cake yang terbesar di central square downtown Yonge-Dunda Square. Dengan menggunakan lebih dari 9000 kg ais, 91kg biskut & diantara 136kg ais lagi. Penciptaan cake ini telah dimasukkan dalam Guinness Book of Records Ginnecsa. lepas itu apalagi semua togetha getha mengetry eskrim cake ni.....hmmm nyummy....kat Penang ni bila la nak ada ciptaan mcm ni ye?....tapi kalau ada pun mesti dah cair sebelum sempat kita rakyat yg prihatin ni nak mengetry...well tak dapat rasa dapat tengok pun cukupla..

 
 wow besonya


 rakyat dah standby


biskutttt


 
 hmmm...slurrpp

 
 
 aik kena pakai tangga

 
 
 meh meh rasa lekaih 


 hmmm nyummy


 cutenye

 
 recognition...berbaloi gak


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...