May 09, 2011

Blog not found?

pagi2 dikejutkan dgn message 'blog not found' pabila sha type http://thegoldenrosereturn.blogspot.com....mau gugur jantung sha....ialah rasa sia2 ja penat lelah sha bertungkus lumus membangunkan blog kesayang sha ni & suddenly dpt message 'the blog has been removed'...aduh....jenuh gakla sha email kat pihak berwajib google nak tau apa cita...sedih sgt if mmg betulla blog sha ni diremoved...this was a lesson for me....jgn terlalu mengharapkan blog...must save a copy for each post in my blog....mana tau if perkara ni berulang kembali...mula tu sha fikir maybe sebab sha pakai akaun yahoo utk blog so google telah mengremovedkan blog sha...ialah ura2 yg kecoh dulu....

but ALHAMDULILLAH selepas 15 min sha cuba akhirnya dpt gak kembali blog kesayangan sha ni...

NAPE YE JADI MACAM NI? korang penah mengalami keadaan ni tak?....ape yg korang buat ye?

fuhh barula sha rasa mcm dpt kembali nyawa sha yang terstop tadi...apa2 pun hope kejadian ni tak berulang kembali...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...