May 07, 2011

Amzar's kindy SPORT DAY

pagi2 dah kecoh bangunkan amzar utk siap ke kindy....hari ini Sport's Day di kindy Amzar....1st time attend function utk Amzar mestila teruja...so kami sekeluarga telah bertolak ke kindy amzar seawal 8am...function start at 830am....tunggu punya tunggu akhirnya tibala masa yg dinantikan...selebihnya korang layan je la pics di bawah ye....




cuties sedang berjalan masuk



 time ni sha pun masih lagi tercari-carikan amzar..ntah dimanala dia

 d teachers prepare for d function


 Amzar bersiap sedia

 dengan penuh kesipuan Amzar berjalan berpusing mengelilingi cone

 habis sudah

 ready for 2nd game

 kali ni berlari plak

 menandakan negeri2 di Malaysia

  habiss

 amzar receiving d trophy from his principal
 lenanya cutie ni tidur...geram sgt2

 kakak kepada cutie di atas merangkap galfren amzar...FARAH
sha: Amzar, ramai tak gals dlm class Amzar?
amzar: ramai...tapi FARAH yang slalu dok kacau amzar
sha: FARAH?
amzar: hmmm
sha: dia kacau macam mana?
amzar: FARAH suka pegang watch amzar, suka pegang tangan amzar, dia suka sangat peluk amzar
sha: laaa yeka?...so FARAH tu galfren amzarla
amzar: hmmm....deepika pun galfren amzar juga....(ada gak nama lain yg amzar sebut tapi sha tak ingatla plak)
amboi kecik2 dah pandai kumpul galfren

 adusss...cute gile...tapi budak ni la yg menjadi perhatian mase sport day ni....dgn gelagat nakal die...mmg cute sgt2
amzar: mak...FARAH kan dia ada banyak rambutla...
sha yeka?
amzar: hmmmm

 wif his trophy

 amzar's trophy


 segan nak amik gambar di kindy...last2 amik dlm keta masa tunggu my mum & sis shopping d market



 bergaya dgn trophy nya





 konon nak takutkan sha




 ooopppsss...tersnap botol susu plak...kantoi





habis sudah sport's day for year 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...