January 09, 2013

Hari orientasi for amzar

Hari orientasi amzar on 29 dec....berlalu tanpa disedari...enter sekolah trus tgk namelist yg dilekat kat dinding utk check kelas anak...

masa orientasi ni bebudak dibrikan gambar setiap sorang utk color sementara parents settle urusan payment, baju pj and pinjaman buku teks....blehla parents tarik nafas lega cos bebudak ada aktiviti

posing after orientation

 lupa nak habaq....bebudak tak dibawa tawaf sekolah hari ni cos semalam dah tawaf...sha pun tak encourage amzar utk membeli makanan di kantin cos mmg dah plan nak kasi bekal dr umah...lagipun masa taklimat semalam guru besar dah inform soh kasi duit utk bebudak ni cos teachers akan ajar kekdah jual blian t...ALHAMDULILLAH

 hasil tangkapan amzar plak...tak leh tgk maknya pegang camera...dan2 dia pun nak jd photographer gak


dlm kreta...bila dah tak tau nak buat apa

jenuh nak statikkan pose budak ni....ada2 ja aksi yg dia buat 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...