August 11, 2011

rabun mata

baru je habis shop baju utk amzar tapi blum habis sepenuhnya...sempat gi gma je...actually sha dah rabun mata tgk byk sgt choices sampai tak tau nak bli yg mana satu....ok la...byk choices berbanding pacf...(saja tak nak tulis penuh2...korang faham2 sendiri sudahla ye)

mula ternampak harimau tapi mahal2 offer pun tak byk dlm 10-20% je..tapi lawa....then suddenly ternampak kuda ada offer 50-70% apalagi sambar je...100++ dpt dlm 30++ tak ke heaven....dptla tshirt & jeans then blurr plak nak choose yg lain...

lalu sat kat bbbuuummm...hmm semlm dah bli selai tshirt dlm 30++ after disc...lalu plak kat siput...cantik2 tapi tak berkenan...bli tshirt & khaki masa offer hari tu pun tersadai je...amzar tak pakai lagi...blehla pakai raya ni....lalu area 10b....wuaa..this is heaven for amzar...tapi mahal nak mampus over 60++ yang lawala...yg simple2 tu dlm 30++ tapi still mahal...tak ke rugi bli baju budak2 tgh membesar mahal2 mcm tu...depa pakai sekali dua then campak or sedekah...sha bleh dpt dlm 10++ je kat pasar pagi jelutong oppsss....budget2...well tak nak la membuang $$...$$ yang disave tu bleh bli benda yang lebih berguna...so cancel...

tetiba tengok jam dah 2...omg...apelagi paid & chow je la....spedr yg sha plan nak bli utk amzar pun tak sempat nak usha...takpela...spedr je pun...pakai kat dlm...sapa nak tengok kan...t la...satgi balik nak singgah 1st avenue usha2 kot2 ada offer...

well berbelanjala dgn bijak ye...sha sebenarnya dah plan utk benda lain so benda2 macam ni kena budget2 la takut benda lain tu tersangkut....betul tak....apa benda lain tu nantila sha story mori letter later


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...