August 16, 2011

cuti raya dah approved

Alhamdulillah permohonan cuti raya sha on 29/8 & 2/9 dah approved...applied cuti on 8/8...simpan je form tu till officemate sha minta utk update status cuti on 11/8....ingatkan susah nak dapat maklumla hampir kesemua umat muslim di office minta hari yang sama but...Alhamdulillah bos amat memahami....kesemua kami dapat menyambut raya lebih lama....ye lorr...if tak approve pun nak mai office nak buat apa....dok terlongo depan pc je la....dari buang masa di office lebih baik memanfaatkan masa dgn family....betul tak?...dah mmg betul pun....

mood tgh feeling ngantuk maklumla datang office sejurus pas sahur...kul 645 dah smp office...ni semua gara2 meetingla...kan baik if bagi minit awal2...tak perlu kami yang ada family bersusah-susah...specially if kena anta anak ke sek ke kindy ke....sib baikla wani sanggup tolong antakan amzar if not alamat berpontengla amzar hari ni..walaupun lambat janji amzar selamat sampai ke kindy...dgn anak satu hal, parking lagi...pas memandu dlm kegelapan & kesunyian kena plak park kat gelap2 & berjalan sorang2 ke office...if jadi ape2 'korang' nak tanggung ke?...sib baik ayat kursi menjadi azimat sha tiap kali keseorangan....

then dah sampai office tersangkut plak dgn si penjaga (hanya seorang yang terkenal dgn kerek kepala dia) plak buat juai mahai tak nak buka pintu office konon waktu keja depa stat kul 7 so 645 depa mmg tak leh buka office tanpa approval dari pihak atasan....amboi hai..kita dtg awal pun sbb orang atasan tu yang bagi minit last minit....so nak salahkan sapa?..walaupun nak ketatkan keselamatan tgk2 la...kami ni org dalam bukan org luar ok...hangpa lepas orang luar & kacau org dalam buat apa...

tak cukup dgn tu mesin fotostat plak buat hal...asyik2 error reset paper...buka p buka mai tray tu sama ja error nya...blurr sat & finally rupa2nya paper tak disusun betul2 i mean sama...lorrr...sebelum ni k je....manja la plak mesin fotostat ni...hmm woteva...kurang pahala posa hari ni...tapi bila pendam jadi tensi & pening so lebih baik luahkan di sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...