August 12, 2011

alahai boxer..

korang ingat boxer ape tuuu....?...laa yg tu le...yg gitu2 tu....hehehe...well sha baru tau pasal boxer ni bile borak2 dgn officemate...rupenye boxer ada byk kebaikan berbanding spndr....spndr ketat so ianya membawa effect kpd dot dot dot....boxer adalah pilihan terbaik utk boys...balik sekolah nak buka pant pakai boxer pun dah ok cos menda tu kan nampak mcm short so kira dah sopan la tu....sha mane la tau kan...dr sejak azali sha tau spndr je utk boy ni...umah sha pun smue gals...mana nak p tau kan...tetiba my fren suggest boxer...my fren ni consider as rose among 5 thorns la...anak dia pun 3 org boys....so lebih tau pasal2 menda mcm ni...

so apalagi shop baju amzar kan tak habis lagi bila break panjang hari ni sha pun gi la settle shop baju melayu & baju lain utk amzar + cari boxer ni....ya Rabbi rupanya ramai yg tak tau pasal boxer ni ok...bila ditanya where is boxer pant for kid trus diorg blurr...pastu ckp gi tgk kat men's dept....bila p men's dept cari boxer...haipp semuanya utk men je...tanya balik utk kid takde boxer pant ke...diorg plak jwb utk kid kat kid dept la...alahai cik kak...saya mai pun dari kid dept gak...apa ni kak...saya p sana depa tolak mai sini, saya mai sini depa tolak p sana....penat tau kak time puasa2 ni...kak tau ke tak tau boxer pant utk budak2 tu apa?....trus akak tu blurr & jawab tak tau....aduhai...alangkah indahnya jika jawapan tu ko kasi b4 ko tolak aku ke sana sini...hmm...takpela...bulan2 posa ni kena byk bersabar...

semalam pun same gak...gi survey kat parkson 1st avenue pun diorg blurr boxer pant tu ape...woteva....gamaknya mereka pun jahil mcm sha gak kot...ye lorr...sha pun baru je kenal boxer pant ni kan...mau tak jahil...

my fren cita dia bli kat socks world d prangin tapi mahal la dah brand kuda...2 boxer pants dah lebih 20+.....takpa survey dulu...mesti ada...well so nak gi survey kat jual murah@chowrasta plak....sana kan ada kedai mamak yg dok jual segala mcm inner dr boy sampai gal...kot2 depa kenai boxer pant ni...moga2 adalah ye....pada korang yang tak tau lagi apa itewww boxer pant sila2 la google ye...tak sanggup den nak tayang mende tu blog ini kang jadi 12sx plak...

sha nak chow dulu...t lambat kuar office alamat jam la lif & highway t...

lani pun dah terbayang-bayang fresh oren di mata ni...+ ais berketul-ketul...+sambal ikan....+fresh fruits....k dah2....tinggal lagi 2 1/2 jam je lagi...bawa2 bersabar ye...malu org tgk air liur meleleh-leleh ngadap pc....pi lap lekaih...amzar pun bleh tahan...oppss hehehe macam la dia posa...posa pun yang yuk....sat breakfast teacher tanya 'amzar, r u fasting' dia jawab 'no'....sat lunch teacher tanya 'amzar, u want to eat' dia jawab 'm fasting'....then bila teacher cakap 'aik u ate breakfast but now u said u r fasting'...slamba je dia jawab 'i break fast teacher'....terkedu ok teacher dia....ntah ajaran manala yg amzar ikut tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...