May 28, 2012

Makan-makan with officemate

Last friday my officemate pakat gi makan ramai2 sempena terlebih petty cash....lepas survey last2 pilih JL Gourmet Cafe kat prangin mall pas pk pro & cons....dekat pun dekat....tak yah bazir minyak nak travel jauh2....tak panas...tak yah cari parking....hehehe

so semua pakat kuar dlm kul 1220 & me singgahla dr tan....nak buat apa yg patut...mulanya my geng tunggu sha kat lif but bile urusan dr tan dah settle sha tgk dieorg ilek pochi...bile tanye one of d other mate yg tgh tunggu lif die ckp my geng dah blah....wuaa...takpelah....bukannye sha tak to jln kat prangin tu...cume JL tu je sha tak arif...nvm...hp kan ade...sib ade credit..oppss...

tunggu punya tunggu last2 ada 1 lif yg bleh muat sorang je....so sha naikla & trun kat tgkt 3 komtar & jln gi prangin....dlm ms yg sama cube call my geng....kot2 dieorg otw bleh join skali....call punya call 2 3 org asyik enggaged rupanya dieorg pun tgh tunggu & try call sha kat level 1 komtar....siannye...

finally sha minta dieorg jln masuk je prangin & sha jumpe dieorg kat level 1 prangin....& v all heading to JL yg tletak kat hmmm alamak tak prasan plak tgkt brapa...

sib baikla kiteorg dah reserved & ordered awal2 if not mmg kebulurla menunggu....ye puan2, tuan2, cik2 sekalian bile korang nak makan di JL better korang order awal2 if not mmg lambatla...v all choose set yg rega RM19.90 (jus, soup (mushroom,brokoli, tomato), any food, ice cream)

 makanan my gang yg sampai dulu

 still waiting

 hmm still waiting till gang lain dah bis makan & ice cream dah served...

sempat snap pic food my mate je...

pastu bz makan my chicken al kiev yg ditunggu-tunggu

food hmm not bad...mushroom soup pekat & sedap...chicken ala kiev even smp lambat but sedap sgt puas hati gakla but jus is juz a jus from d box tu ok...& ice cream taste out....so 9 of us makan total RM180...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...