May 31, 2012

Kembong pipi + Double Chin

minggu ni adelah minggu mengemukkan diri dgn burger...sejak stat cuti sek sha dah takde idea nak makan pe....slalunye time sek lepas sha anta amzar blik umah my mum akan packkan lunch for me...ape yg my mum pack tu la yg sha makan...but bile dah cuti sek trus ilang mood nak makan...oh sha ni jenis yg tak suke sgt makan luar...hmm utk lebih faham means cerewetla...if tak bersih or tak sedap mmg sha tak pandang kedai makan tu...dats y sha akan blurr tiap kali kwn ajak makan luar....blurr pk kedai makan yg sesuai...

cos tak nak penatkan otak yg sedia penat ni sha makan burger femes ramly je on mon pastu tuesday zinger kfc, wednesday koay teow hai lam sua ai...esok? hmmm lunch sok hr ni dah risau dok pk...even sha cerewet bab makan but tak bermakna sha tak suka makan...i luv eat dats y pipi sha pun makin hari makin kembung je sha rase....tiap kali snap my pic terlindung kesyahduan mata sha...lol...di sebalik kekembangan menggunung pipi sha...& double chin jgn citela mmg dah nampak sah2....uhh ade ke care nak kempiskan pipi yg kembang & singlekan chin?

tadi lunch sha jumpe my ex TL kat TM call center k.ina....lame dah tak gosipping isu terkini...maklumla...kbzian sha d waktu lunch mase sek mengakibatkan sha lupe kengkawan sat....well bile dah jumpe trus borak non stop pasal perkembangan memasing termasuk gak bz body sikit2 pasal kembang kempis ex officemates dulu...hehehe...amik tau pasal perkembangan means gosip ke?...bukan caring?...wallah...alasan2...well mulenye plan nak gi food court 1st avenue but last2 mcd jg tpt dituju....& mcchic juga meal yg berjaya masyuk usus sha...

 sementara tunggu k.ina blikan meal

suke tengok gelagat org pastu senyum sorang2... :)

 k.ina in d house

 as usual mc chic my idaman kalbu

 & tuanpunya blog package kembong pipi + double chin

wuahh teriak 10 kali melihatkan pic sendiri...even muke je yg brisi but still tak leh trima kenyataan yg terpapar di pic....tu la dulu2 gelak riak bile org cite pasal dieorg dah gemuk...konon brani lantak anything tak takut gemuk cos dah species mcm tu but now.....rasekan....hmm asal ye muke je yg gemuk, bod takde efek?...ke sha yg tak prasan....musykil 10 ribu kali





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...