May 16, 2012

Happy Mother's Day

as usual bile cek beg sekolah amzar ternampak kad ni....kad buatan amzar di kindy

 
buka2 kad terus teruja cos dlmnya tertulis 'You are the best mom in the world'....terharu sha tapi apa kaitan pic gal ni dgn amzar...hmmm

pastu sha letakla atas meja ingatkan nak lekat kat dinding study room t but pas 5 min sha tgk kad ni ayat happy mother's day kat depan tu dah terkoyak plak....alahai amzar sayang...so sha buat2la merajuk kat amzar konon2 sedih kad rosak...then tetiba amzar masuk bilik amik sehelai A4 & terus tulis something...ingatkan dia dok conteng2 as usual so sha biar je la but tetiba dia minta sha hug dia & bagi kertas A4 tu kat sha....

  
bertambah happy sha....
bg sha kertas A4 ni lagi berharga & bermakna berbanding kad

'Amzar sayang i love u two three four five six seven eight nine ten.... 100'..... phrase yg paling amzar suka dengar dr sha
lembaga tu adalah sha ye...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...