July 04, 2011

My birthday gift

Alhamdulillah sudah 2+ sha diberikan kesempatan oleh ALLAH hidup di dunia ini untuk mengharungi segala onak & duri bagi mencapai kebahgiaan hakiki di akhirat...cewahhh

3 Julai (Ahad)...1.32am...angka keramat bagi sha....2+ sebelum ni lahirla seorang puteri yang comel lotei...b'day kali ni sha takde sambut pe2...juz spent my time at home....lepak2 dgn amzar...tapi yg bestnye hari Jumaat 1/7 sha dah dpt gift dr colleague sha...thanks u alls...luv u...suka sgt

tepat 12 bertubi-tubi sms masuk hp sha...thank u so much pada mereka yang mengingati b'day sha & bersusah payah wish sha....kepada semua wish via sms, calls & fb sha ucapkan 100 of thanks....sorryla tak dapek nak reply cos no ongkos in hp...harap maklum...jom kita lihat gift dr colleague sha....

 
 b'day card yg direka sendiri oleh my colleague






my gift
jangan terpedaya dgn kotaknya

 
 

tadaa....cantik tak?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...