July 26, 2011

makan-makan sebelum Ramadhan

hari ni office sha buat makan2 sempena nak sambut Ramadhan...ye larr pasni pas raya baru nak buat makan2 balik...tu pun blum tentu jadi or not...so semalam last min semua pakat buat list sapa nak bawa apa...akhirnya hasil dr permuafakatan kami berjaya juga sambut makan2 ni..jom layan pics....menunya ialah nasi lemak (my mom), sambal nasi lemak & timun (kak k), mee goreng (k.mala), beehoon goreng (prema), maggi goreng (k.stella), nugget (selvi), ayam goreng (miza), telur goreng (ina), sandwich sardin (fahmi), bengkang (ayu), roti canai mamak (yin fan), yellow waternelon (chor sim), keropok (lili), kek (pn. faridah), kopi o (buatan k.stella) & patangkoi hot dog & sardin (diana)...terliur sesgt...1st round td dah isi half stomach...pasni dok tunggu 2nd round plak...nak kasi kosong sikit stomach tu
tu nampak nasi lemak tu...periuk India mari

roti canai mamak...nyum nyum

mee goreng

patangkoi sardin

hmmm nyummy

yellow watermelon...mmg juicy sgt

dlm proses memenuhkan pinggan

silalah menjamu selera
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...