July 13, 2011

Gold plated barbecue grill

Jika anda ada duit untuk dibakarkan dibelanjakan belilah barbecue grill yang disadur dgn emas 24 karat ni dgn harga hanya $164,000 yang dibuat oleh BeefEater Barbecues.

Barbecue grill buatan tangan yg dikenali sbg Signature Series 6 Burner SL400 mengandungi beberapa fungsi seperti pembakar kuali (wok burner), rak pemanas (warming rack) & hud penggorengan (roasting hood) - pelik na bunyi bahasa bila translate...well dimana dgn adanya fungsi2 ini steak anda akan rasa lebih sedap...????...mana tak sedapnya ye....mengikut pencipta grill ni mereka mencipta ia semata-mata untuk membakar barbecue & juga duit....so sudah tentu sedapnye lain dr yg lain kan

kenapa grill ni dicipta? well mengikut pencipta tu lagila kononnya manusia zaman sekarang dah boring dgn phone emas, kereta disadur emas malah makanan disadur emas pun dah so mereka memerlukan sesuatu yang baru utk menarik perhatian mereka...so itula tujuan penciptaan grill disadur emas ini...hmm good excuses na

macam2 cara utk membelanjakan duit....

well kalau dah banyak sgt duit tu sila2 la hulur kat sha seciput bleh gak digunakan buat bayar hutang ptptn yg tertonggak tu....

nape ye mereka tak terfikir utk membelanjakan duit mereka utk insan2 yang lebih memerlukan....?...kalaula duit yang digunakan utk beli menda2 begini disalurkan kpd yg memerlukan maka kesemua manusia didunia ni bleh tinggal di rumah sendiri yg selesa, makan cukup, pakai cukup & tak akan wujudla ngo2 & badan kebajikan ...& secara tak langsungnya gak takkan wujud istilah loan dimana2...
betul tak?...



 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...