July 14, 2011

Hotel termewah di dunia

Pernah tak tengok hotel?...hehehe apa punya soalan daa...well maksud sha hotel alam semulajadi?

bagi yg tak penah keluar dari mesia ni mesti tak penah punya kan...tambah2 bagi manusia yg hidup sederhana macam kita lagi la tak penah...alahai hotel 5 star yg kat dlm mesia pun blum tentu kita penah jejak nikan hotel termewah di dunia nak hidu bau pun payah...betul tak?

takpela...jangan sedih...jangan gundah...ni sha nak sajikan pics hotel alam semulajadi yg termewah di dunia...tak dpt tengok real, tengok pics pun cukupla utk mengubat diri...sgt sesuai utk berhoneymoon dlm mimpi..

Hotel yang diberi nama Hade Mountain Hotel ini terletak di Pulau St. Lucia, Caribbean...idea dr arkitek Nick Troubetzkoy terbelit lidah nak menyebutnya..ianya merupakan hotel yg memandang mempunyai pemandangan alam semulajadi sehingga menjadi yang termewah didunia maka secara tak langsungnya $$$ mewah gakla & juga secara langsungnya kita hanya bleh tgk pics sajela

 
aisemen...bilik tidurnya membuatkan sha terbuai-buai je...bangun pagi je sejuk mata tgk mountain semulajadi 

 
candle light dinner
mandi pastu tidur.....tidur pastu mandi...mandi tidur...tidur mandi....mandi mandi mandi tidur....tidur tidur tidur mandi.........

 utk bersandiwara beriadah

 luv it...luv it....luv it....sambil terlompat-lompat ala2 kanak2 riang ribena

 
colourful
 nak tidur terus dlm pool ni pun boleh

indahnya berenang-renang sambil menikmati pemandangan....yg penting privacy


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...