January 25, 2011

sun glass or cooling glass?


kenal tak ape kat atas tu?....tak kenal ke?....tula cooling glass....hahahaha....last sun tgh sha snap pic art set amzar, tetibe....tetibe la....amzar ckp,'mak amik gambar cooling glass amzar skali'...'cooling glass mane plak sayang?'.....'ni la (sambil tunjukkan sunglass die yg sopak sbelah)'.....adussss....hahahaha...

cooling glass sunglass ni dibeli kat kedai borong man bl dgn rega RM3 je...mase borong penyapu tetibe ternampak sunglass ni...comel2...ade color biru, merah, ros.....mmg sesuai sgt utk bdk2....then tingat si henchem ni kan suke sgt dgn sunglass....slalu dikebasnye sunglass makmaknye nak bergaya sakan...siap standkan sunglass ni kat kepala tiap kali nak gi jalan2....aduh....kecik2 dah berlagak macho....
mesti korang tanye mane gi sbelah mate tu....hmm mende tu dah pecah so sha buangkan je la...kang bahya plak if amzar main....so tinggal sbelah je la...ingatkan nak buang xp amzar tak bagi....dia nak bergaya gak even dah sopak...

bile tgk amzar posing dgn cooling sun glass die sha gelak terbahak-bahak....ingat nak guling tapi malu plak amzar tgk....trus si buchuk ni majuk mak die gelakkan die....hahahaha....sabo jela...

tgk je la gaya amzar....dipakainya bedak kat site sopak tu....konon sunglass die pun nak berbedak gak....

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...