January 17, 2011

Amzar oh Amzar 8

tadi member kasi duit cosway so sha kene bagi blik balance 20 sen...as usual korek purse khas utk syiling....buka je purse trus buat2 pengsan cos xde satu syiling pun yg tinggal...dimanakah syiling ku?....ni mesti keje si buchuk...dari stat ajar amzar menabung mmg payah sgt nak nampak syiling kat umah sha if not mmg meratala bertaburan duit seposen doposen ni...syiling yg amzar nampak die bg sha & sha soh amzar masukkan seniri dlm tabung yg mmg sha kunci dlm laci....friday tu as usual mintala die buat mcm tu then tinggalkan duit 5 sen dalam 50 sen je dlm purse syiling & kelam kabut siap nak gi movie....blik tu nampak amzar tido dgn purse...mase tu tak terpk plak nak tgk dlm purse...then tetiba hari ni buka je purse waduhh...sabo je la...

actually susah gak nak ajar amzar menabung awal2 dulu cos die suke sgt main syiling ni so bile amzar tanya nape nak simpan duit ni sha cakapla nak bli keta amzar bila duit dah banyak t....stat hari tu tiap kali menabung soalan cepumas dr amzar,'mak dah cukup duit ke nak bli keta?'...'blum gi sayang'....'tapi amzar tgk tabung dah berat,'....'berat je tapi duit tak cukup lagi'....'oic (ayat yg baru amzar blajar), xpala t kita himpun lagi ye....mak jangan lupa bagi duit syiling kat amzar tau...amzar minta kat mahmak & bashia k...bila duit dah banyak kita bli keta byk2 k'...'hmmm'
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...