January 03, 2011

Amzar oh Amzar 7

pagi tadi amzar dah meragam x nak gi sek..maklumla dah enjoy 3 hari....semalam gi dah pesan sha siap2 jgn anta dia gi sekolah...aduh...jenuh gakla nak pujuk amzar bersiap...dgn sha nak gi keje gi...terpaksala minta tolong member cos kene masuk lambat ke office....

teriak amzar sampai jiran2 sbelah umah pun dah kuar usha...sah nampak mcm dera plak....hahaha...

pastu sha pujukla biar sha yg anta xp die tak nak plak....then bile teacher die sampai bleh plak die soh sha antakan...plak dah...ni yg x leh ni...nak tak nak terpaksa gakla usung die turun tangga masukkan dlm kete teacher....mak x nak trun cos tak sanggup tengok amzar teriak...wuaaaa

sempat sha recordkan gelagat2 amzar....


video

video
video 

ingatkan senang je amzar gi sekolah tapi ruponya satu peperangan gak....ikutkan ati dengar amzar nangis mmg x sanggup nak lepaskan tapi demi ilmu & utk kebaikan amzar sha cekalkan juga ati ni utk terus memujuk, memaksa & mengarah amzar ke kindy.....isk isk isk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...