August 05, 2010

boringnyee

hari ni blalu dgn pnuh kboringan...ternet pun slow banget lagi...grrr....CM dah gi o/station n my bos aka SU CM plak AL 3 days...prema n miza pun cuti....kak stella (my senior cum my mentor) plak dtg pg2 ngadu sakit gigi...siannye...so dia pun gi la klinik atas nasihat rakan2...maklumla diakan preggy so mana bleh makan sbarangan pain killer...

office hr ni sha tgk senyap smcm je.....so pas breakfast nasi lemak layan chat dgn rebe n sinah sambil2 usha fbs n blogs....dah x to nak buat apa...so....well u know me...suddenly kak stella call n informed dia mc...wuahhh btambah-tambahla tahap kboringan sha t...sib bekla dia onkan radio dia...so blehla layan THR....

pas2 gi la buat jalan2 dlm office n trus jumpe metro kat meja kak k..n apelagi sambar je la..dlm pada tu sha tnampak si moddei tgh layan fb...waaaa tingat sblm ni ado gosip mngesyaki diala dalang mlaporkan kgiatan fb kat off sha but now dia seniri plak yg tjebak...hmm woteva..sib bekla bos sha ni jenis x amik beghat sgt gosip2 d office...apa yg penting...keja dia must finish on time..pas2 hgpa nak buat apa pun hgpa punya pasai...thank God...ALHAMDULILLAH xla rasa ttekan sgt kj if dpt bos mcm ni...

lunch hour apalagi kroohh jela...sib ada bantal..lgla syok...bos pun tadak so hehehe faham2 jela...yg x bestnye susah plak nak nyenyak...ade2 je gangguan...heeee sabo je la...nvm janji dpt lelapkan mata ni barang seminit dua...sha ni kira baik jugala...x penah sha krooohh time keja...dat is a MUST...even sha tgk ada gak some of d staffs here kroohh time keja dgn cara msg2..(prema sukala simpan gbr2 ni dlm desktop die)....wakakaka kelako beb tgk glagat dorg....ada yg nganga mulut...ada yg mengalir air liur...ishhh3

nasi lemak pagi tadi masih belum hadam...so sha hanya kenyangkan perut dgn sky juice je...nak hadamkan cepat2...mcm ni la tabiat perut sha...kalu dah makan yg bminyak n blemak mmg slow sgt nak proses..

si keledhe my office lebih2 plak memuji-muji sha hari ini...u look pretty la...fresh la...cantikla...like flower la...oh god save me plsss...kena hati2 dgn khelede ni...very d gatai 1 even umo dah 76 xp perasan mcm 16 plak...eee x kuase i..bile la die nak pencen...org dah bg pencen pun still nak sambung blik even dah masuk kategori millionaire...

f ajak gi jln2 pas keja...so x leh paskan pluang ni...bleh la rilekskan mind jap gaduh2 dgn dia... v both like cat n dog but peliknya x smp seminit dah bleh on mcm biasa...dah pesan siap2 kat dia must fetch me tepat 5pm...lebih sminit minta maap byk2 la if sha xde...x sukala tunggu2 orang ni boriiiinggg tau x....specially org yg x is...ti...me....wa..wakakakaka...

pagi td dpt sms from d guy yg mmg dah lama sha avoid..avoid bukan pasai apa...d prob is...well u know me...senang ckp x minatla...bleh macam tu?...so d sms juz left like dat n d paling kejam is i deleted it cos sha mmg x nak save pun nomo dia...sha actually if nak avoid ssorg sha xkan save nomo org tu dlm hp sha...2la probnye..then bla org tu call ke or sms bleh sha tanya 'sorry may i know who is dis?'...ape yg akan dpkkan oleh org tu ye...'budak ni biar betul x kenal aku'...woteva....luckily i recognize nomo d guy yg sms me pg td...

ckp2 pasai tido tingat nak upload pics Amzar mase tido plak...very d cute n calm...lihatla aksi2 Amzar masa tido ni...

aman & damai je

tido sampai x sedar nampak peyut bunc

meniarap plak

full size

ntah dr angle mana sha amik pic ni sha pun x to janji dpt

dlm buai plak (sha biasakan Amzar tido siang dlm buai n malam atas katil sbelah sha)

YA ALLAH tenang sungguh...


d part which i mostly like bout Amzar...he'll surely gimme smile d moment he wakes up..till now k..

ooh my cutie busyuk

i luv it (3x)


dah bsedia nak kuar dr buaian

chaak

thinking...thinking

dah dpt idea wot 2 do next wif d smile

tenyeh2 mata jap...

yeehaaa..here i come
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...