August 04, 2010

Amzar is caterpillar

hr ni sha mkn lunch dgn TL Kak Ina...Kak Ina kwn sha mase sha keja kat vads dulu..mmg kami member kamcingla...bla dah jumpa tu faham2 jela mesti byk cita yg nak dicitakan..n as usual sha pun tadahla tinga ni cos sha mmg suka dengar...best apa dgr cita ni...suddenly tingat plak nak updt blog sha...gbr2 Amzar pun masih byk yg blum d upload...so blik dr lunch d 1st thing buka blog but hampeh slow banget tul server hr ni...bjam nak tunggu nak buka 1 page...oh God...sabo jela.

sronok plak tgk pic bb dlm selimut or tuala...bla sha cuba kat Amzar nampak comel plak..so x nak lepaskan chance nak snap pic Amzar dlm tuala..like caterpillar as wot rebe said...hahaha...cute.

i like dis pic

silaunye camera light


see my pose now


uh wots dat


bile nak bis snap pic ni


fuhh tired
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...