July 01, 2010

iv day

maakkkk rase mcm nak lari kuar je dr blik iv hr ni...dah tebal bbelas2 inci dah muke ni...1st impression je dah out...mn x outnye adekah ptt pintu 2 tertutup kuat mcm tu pas sha masuk n sha plak trus buat muke terkejut beruk...wot happened 2 me...penat2 sha studi mlm td smp kul 1am lebih smp amzar pun kene sound cos kacau sha but then dorg tanye plak what is d hierarki of Federal Gov (oh mak...ade kaitanke dgn jwt ni), pastu tanye pasal penswastaan terkini d pg, projek2 terkini d pg etc yg mn i hav 0 knowledge on it......even bila sha tanya kat officemate yg dah berbelas tahun keja pun depa x to....m only handling d MMK minits k & m juz 3 months here k.....somemore v r in d office is like katak bwh tempurung k..oh god....sha hentam kromo jela jwpannya janji dorang dgr suaraku yg merdu ni...cehhh..mesti panel tu tpk amendela bdk ni jwb...aku tanye len die plak jwb len...sha ni bkn apa cuma bpegang pd adat iv iaitu slh satu kesalahan dlm iv ialah berkata TIDAK TAHU....pepun sha dah buat yg tbaik (yeke?..woteva) n now berserah je la...xp dlm hati mcm x dpt ja...don't hope too high sha...neway u had try ur best n nw lets ur luck decide it...xp rasa ktakpuasan hati ni masih lagi ada la...mmbuatkan mood sha ni mcm -----....sempat lagi tpk mase iv td dgn expressi muke kucing 'i really didn't expect this type of questions...oh mummy pls help me....pls finish d iv fast or stop question me...i really can't sit n answer them anymore....m stuck..really stuck...omg'...fuhhh woteva.

moral of d story: xde pepun pun...cume luahan ati semata.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...