June 30, 2010

macam2

wahh lame gak x updt blog ni...bknnye bz tarak mana pun cume M je yg lebih...biasela tu...well actually sha tgh xcited ni....officemate sha awal2 dah bli besday pesent sha hr ni xp hr jumaat je dorg leh gi...ni yg x best ni...dah x sabo nak tgk pesent ni (mcm bdk2 plak)...biasela sapa x mo hadiah wei..free plak tu..hehehe.

well sok ade iv pptd so tgh tensed skrg ni...apela soalan yg akan ditanya oleh panel t...even dah ade klu but still blurrrr maklumla sha mana penah attend iv utk post2 mcm ni...dis is my 1st time 2 attend pptd iv after almost 7 years waiting...dasat xp kira sabar gakla sha ni...masuk bakul angkat seniri nampak...biasala tu..sapa lg nak angkat kalu bukan diri kita seniri.

td mase sha bace web ex college mate sha zalikah sha tnampak gbr die selepas 20 thn...so apelg sha pun amikla add web tu n cube gbr sha plak....mcm x caye je...muke sha ade iras arwah bapa plak slps 20 thn...mmg touching sungguh...yela lani pun ramai ckp sha lebih mirip arwah bapa specially bile senyum sokmo tu...nila gbr sha selepas 20 thn.






dlm seminggu ni mcm2 yg dah jd...last week tetiba officemate sorang kene sawan..time tu sha gi solat kat tgkt 26 so x sempatla nak tgk pristiwa tersebut..cehh....sha cume sempat tgk doc bw staff tu kuar je...heran bin ajaib je bile tgk keadaan ni...so msk2 office trus officemates memulakan cita from a-z...at least dpt gak bayangkan keadaan die pas dgr cite tu...seksa gak..tbayang if sha di ade kat sbelah die mase die sawan..fuh i dunno wot to do..ntah2 sha plak yg dorg yg kene rawat...maklumla sha ni dlm kategori lemah smangat (btul ke?..hmm ape2 jela).

Amzar dah makin nakal n ganas...slalu sgt la darjah temper sha naik sjk kebelakangan ni...mmg x tahan...kalu nak pukul rase kasihan plak..yela bdk2 bukan die tau ape xp prangai die mmg menguji kesabaran sha yg mmg dah smp tahap minimum dah ni..xp amzar pun pandai gak...bile sha tunjuk muke garang skit bleh plak die senyum2 n peluk cium sha...nak pujukla konon...& as usual mother's heart ni ttouching plak dgn drama sebabak die tu specially bile tgk muke comei die dgn senyum meleret tu...so x jdla plak nak marah...xp sha ada amalkan teknik utk control die...sha akan nasihatkan die mase die tido lena waktu mlm...sha mmg slalu amalkan xp ntahla mcm x jd plak mayb mase sha nasihat tu otak sha x fokus sgt kot...yela kena pk mcm2 masalah duniawi...xpela i'll try my best n sha doakan yg tbaik utk permata hati sha ni...moga dia dilindungi.

my luv...my life
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...