July 06, 2010

wedding rekha

my besday gifts...choc cad dr my dear bf rebe...card n bear from my officemate...n blackie bear from my cutiee Amzar (actually gift tu dr sha utk die xp bile tgk sha amik gbr gifts ni trus die letak blackie die kononnye gift dr dia utk besday sha)

3hb Julai 2010 adalah wedding dinner my ex school mate kushelerekha @ rekha dgn jejaka pilihannya....so awai2 lagi dah pakat dgn rebe utk attend dinner ni maklumla rekha ni anak yatim piatu n oso penah bkongsi suka duka zaman sek dulu serta mmg dikenali sbg sorang yg baik hati ....n sha plak penah 1 office dgn rekha mase kj kat KT Rajah & Associates...last skali sha jumpa dia masa dia sambut besday 21st... masa tu mak dia pun ada skali...mmg meriah...time tu la sha bkenalan dgn noorul inayah @ ina n psahabatan tu alhamdulillah blanjutan sehingga skrg...mula tu ingat nak gi dgn mak xp mak plak bz so gi dgn amzar je la @ my boyfren..mmg dah ada simptom2 utk penyakit M xp mmandangkan sha dah janji dgn rebe so sha kuatkn gak diri ni utk attend dinner even sha tpaksa miss rancangan dance india dance lil master....msk je Balai Rakyat Batu Lanchang dgn rebe trus jumpe ex school mate yasmin, museibah n veronica...msg2 dah bkuarga n branak pinak xcept veronica...mmg comei2 rakyat depa ni specially anak yasmin...sib bek awai2 dah pesan kat rebe soh bw camera....so ape lg amikla kesempatan snap pics byk2..rekha mmg sweet ssgt..sha admire sungguh dgn make up n sari dia...mmg lawa mcm actress plak..masa tu tiba2 tertimbul 1 perasan ------ hmm xyahla nak cita kat cni...fhm2 seniri sudahla...pepun sha doakan hidup rekha bahagia slamanya.

wif yasmin n museibah

yasmin, rebe n museibah

wif veronica

rekha n her hubby (sweet kan rekha)

bile mak aku nak suap nasi ni...x bis2 snap pic je


control comei (yg d blkg tu abaikan je)

bila la nak blik ni...aku dah letih sengih ni.

mak ni mcm x fhm je yg amzar nak blik...lupa dunia bila jumpa kwn2 dia


wif my bf rebe

posing lagi

posing wif d hensem man

thorn among d roses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...