July 15, 2010

macam nak demam je

hari ni badan sha rase letih sesgt...seram sejuk jek semenjak 2 menjak ni..rase mcm nak demam....sakit kepala....bab sejuk ni mmg sha surrender cos hormon sha ni mmg sensitif dgn sejuk...pelik tgk sha pki sweater + football socks (la yg smp lutut tu)...dahla sha pose hr ni...mule tu dah ingat nak buka je xp rase sayang plak...lagi brp jam je lagi...sabarla ko sha oi...letihnye smp sha bgn kul 7am pagi ni....apelagi kelam kabut siap n smp office kul 816am...bagus sha...amalkan slalu supaya jadi pekerja contoh...(@_____@)...ingat nak amik mc je but bile pk kena siapkan minit  gagahkan jugala utk p kj...sibla ade 2 secretary buat minit ni kalu x lenguh 44 hr la tangan sha krn mengambil dictation yg berjela-jela tu....mata ni plak dah rasa berat semcm je...mcm dok usung batu 34kg je.

Dlm pada tu sempat lagi sha call umah ckp dgn amzar...as usual ayat 1st dia 'blik kj t bli coklat n kopok ya utk amzar'...aduh semlm dah makan coklat x cukup ke sayang oi...brp byk coklat da amzar nak makan..rosak t gigi...disbbkan penjagaan rapi dr shala gigi amzar bleh dijadikan iklan colgate utk senyuman menampakkan gigi yg menawan...x kuasa sha..then bile mak sha soh amzar letak telefon selambe je die jwb 'amzar taula...amzar pun dah nak letak...bukan mcm mak'..zappp rase pusing semacam je dgr ayat tu...apa maksud amzar sbenarnya ya?....'m still wondering'..

hopefully sha x yah stayback hr ni...mata ni dah tnampak-nampak lambaian menggoda dr bantal bucuk sha....ya my dear pillow...m cominnnnng.

nak freshkan mata menjamu pics amzar mandi....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...