June 02, 2010

something wrong somewhere

hmm...mcm x kena ja hari ni..kelmarin syok bercuti....hr ni tempat parking biasa tutup tiba2 then kena plak cr parking len...sib parking prangin mall still available xp jenuhla makan minyak nak buat pusingan naik bukit..ape2 pun janji sampai office walaupun tlambat...msk office je trus dpt phone calls btubi-tubi tseliuh mulut nak answer pas2 kene plak rush p xco room...yg x bestnya minit x dan disiapkan kelmarin cos tunggu amendment cm so last minit kene plak prepare minit utk meeting hr ni..alhamdulillah siap gak at last hasil kerjasama kwn2 even spttnya kena distribute b4 xco stat....biasela if SU xde mmg rushing skit ape2 pun janji settle....pas xco kene plak tunggu arahan wot 2 do next...perut ni pun satu time ni la nak meragam...dah 3 kali masuk kuar ladies...pas2 lapar plak...pulun roti coklat gardenia je la.

bile cuti time keje ni bukan bleh rest kat umah...ade2 aje aktiviti yg diplan oleh mak sha...so kenela jd driver x btauliah bw mak p sana sini...pas settled keje mak sambung plak keje sha nak servis keta...kesian keta sha dah penat mencurah bakti...alhamdulillah slamat dah servis keta sha tanpa sebrg masalah...actually x tingat pun nak servis keta time cuti ni cos minyak hitam masih byk lagi xp sha jd takut plak bile mak cite dia tnampak keta terbakar kat tgh2 highway seberang....sib driver tu sempat lari kuar keta....pas dgr je cite tu trus sha call foreman minta servis keta (yg spttnya diservis last week)...so kwn2 sekalian cpt2 la servis keta tu bila dah smp masanya...bukan apa keta ni kalu kita rajin servis lbh bykla bakti yg dpt dicurahnya tanpa sebrg masalah...tambah2 bila org pompuan bw lgla kena check cos takut plak if tbenti kat tpt2 yg danger..malang x berbau katakan...ape2 pun sebelum stat bw keta tu berserah jela pd ALLAH n bdoa moga selamat pjalanan p blik.

at last time tension2 ni dpt brita gembira td...7hb julai 2010 confirm penang dpt cuti heritage...yahoooo...alhamdulillah.

hmm cuti2 sek ni ramai plak bertunang n kawin so jenuhla nak attend functions weekend ni...kene plan siap2 nak p function sape dulu so sngla skit x yah rushing t (time management).

bykla plak luahan hati hr ni...actually ade byk lg xp biarla ianya mjd rahsia shj...itu yg tbaik.

note: akan disambung slps brita harian..hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...