June 07, 2010

ade keje mcm xde keje je

br je makan kek celebrate besday pn faridah...kek blueberry ais krim..sedap gak even x my taste.

dlm cubaan utk merekomenkan member dgn member lain...jadi ke?...d prob is xde respond gi dr sbelah pihak...yg sbelah dah k...nak kenai2 dulu...ade jodoh adelah...ntah nape nampak je muke sorang ni trus tingat member yg masih solo...juz try her luck.

hr ni br plan nak buat reunion utk srkjb n smkjb...d prob is hw 2 plan...smue serah kat sha..mn leh mcm ni...sha bukan ada xprience organize mende2 mcm ni...ni yg x best ni....kena minta idea member yg lbh bpengalamanla kalu mcm ni...pas bincang ni dah ade idea..tula kena slalu bmuafakat...xp penin gak bile pk pro n cons ni..ishh mcm2 nak kena pk ni..venue,food,budget....etc.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...