June 03, 2010

miss my frens

1st time amik gbr d studio

semlm bile one of ex school mate post pic mase smj bis separuh ex schoolmate join...wah smua pakat gather kat fb n cita kisah2 lalu...time tu mmg best giler...mase yg hepi...xyah ingat benda lain selain study (tu pun bukan ingat sgt...hehehe)...imbas kembali segala mcm kerenah zaman sek...wah really miss dat moments....from tingkatan 1-5 smue ade memory msg2 yg xleh nak lupa....plg bestnya time form 5..yela last year so lebih2 la njoynya sdgkan SPM time tu...xp tula zaman sek mana ada risau..njoy ja..my best fren rebe (pasangan les yg bahagia-gelaran diberi oleh anthony), my gang, my classmates, my schoolmates...oh i miss u all so much....bile la nak dpt blik (mmg confirm x dpt pun).

my hozmate

hr ni mse chatting dgn hasinah plak flashback blik zaman college...zaman ni kire mencabar skit cos dah tinggai asing dr parents..kira dah bebas skit la even still in control (on call)...part yg plg best bila menyewa kat flat sri langkawi....mcm2 kerenah...youthla, gals in black la, pasar malam, pasar ramadhan, otk, kak jual ns grg depan otk,...bab yg plg kelakar yg x leh nak lupe mase nak bli besday kek hasinah (my twins)...sha penat2 n lawa2 melangkah dgn pnuh tertib nak bli besday kek hasinah...pas bli kek kononnya nak amik shortcut last2 kaki masuk dlm selut...apa lg penuhla kasut tu dgn selut...nak tak nak kena gak call hasinah cos member lain dah kuar...mintala tlg dia bw kasut n air 1 botol...sementara tunggu hasinah tu yg plg malu..ialah satu tgn kek sebelah tgn lg kasut yg pnuh selut...kat bawah plak kaki yg penuh selut n sebelah kaki plak juga dgn kasut yg x brapa selut...org yg lalu lalang mmg ushar atas bawah sambil tersengih-sengih...mmg x tahan sungguh dok kutuk hasinah cos lambat...last2 pas tunggu setgh jam hasinah dtgla dgn muka penuh cengih..rupanya die tgh mandi time sha call...muke die yg cengih n nak marah tu trus bertuka pas tgk sha ...terburaila ketawa dia kat c2...sha plak yg marahkan die...last2 tbongkarla rahsia besday kek die yg pd mulanya nak buat surprise...bis 1 hr sha diketawakan hasinah kononnya inilah pengorbanan dr seorg kwn yg sejati...geram tul xp best.

pic taken b4 attend yun's mehendi nite

semlm pas settle smue bil sha pun blikla umah dgn gumbiranya..sampai je umah sunyi je cos amzar (my sweeet darling, cute prince) dah kuar gi jalan2 dgn mak n adik sha...apalgi bertambah boring sha...pas settle kerja umah trus pegang novel yg dah dibaca berpuluh kali...drama hindi kegemaran (pavithra rishta) pun x tgk...jap2 ushar kat luar tgk amzar dah blik ke x...pas2 call adik ckp dgn amzar soh blik cpt2 cos sha takut dok sorang2...blik je trus amzar dah dtg peluk n ckp amzar dah blik mak x yah takut...mak sha cita masa dlm bus kalut amzar nak soh driver bus drive laju2 cos sha dok umah sorang2....nila yg buat sha sayang sgt kat amzar...caring sgt dia kat sha even br umo 31/2 tahun..ialah sapa lg nak caring kat kita kalu bukan family kita kan...darah daging kita....cos of dat kt disarankan mendahulukan family dulu dlm apa2 hal...berkat rezki kita if dpt gaji kita pki duit tu utk family kt dulu.

luv u all so much

ummmaaaaa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...