December 20, 2011

Double bonus untuk government staff di Penang

pagi tadi kecoh kat office sha cos ramai yg dpt 2 kali bonus...semua yg check akaun terkejut terkujat tgk gaji bertambah...syokla tu....bleh joli sakan...sha ingatkan certain staff je kot yg dpt double cos semlm sha check mmg betulla amount yg patut masuk but then utk kepuasan sendiri sha check balik akaun pagi tadi & mmg betul ada double bonus...bestnye....

tapi....jauh di sudut hati sudah timbul musykil so sha adv officemate sha tanya bhg kewangan kot2 pg gov staff je diberi keistimewaan double bonus ni ke or cm bermurah hati menderma ke & finally kemusykilan sudah terjawab....

kewangan sudah salah key in daa....ngeh..ngeh...ngeh...hancur lebur harapan nak berjimba sakan.....PENANG GOVERNMENT STAFF SEKALIAN TERIMALAH KENYATAAN BAHAWA 2ND BONUS YANG ADA DALAM AKAUN ANDA AKAN DITARIKBALIK.....(highlight kasi beso2)....

sib baikla sha tak withdraw duit tu kang mau makan pasir je next month if gaji dipotong....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...