November 22, 2011

mehendi drawing

last sunday sha lukiskan henna kat tangan my sis for her frens wedding....wedding actually on sat...fri nite plak mlm brinai but mase my sis balik dari umah kwn dia mmg sha dah landing pas pekena ubat...so my sis cuma pakai henna mcm biasa je....then sat morning dah ready nak draw but tetiba tube henna buat hal plak....henna tak nak kuar dari tube...so cancelkan je la...

but then on sun sha minta my sis cucuk2 tube tu mana tau kot2 terkuar henna t....& after beberapa cucukkan & alteration by sha finally baru ok....

 
di tangan kanan...


abaikan henna yang comot dek kerana vandalisme

 
tangan kiri
  
sha hanya draw atas tangan cos tak larat nak picit tube tu dah

 
ni plak tangan budak tecik yg sibuk nak draw gak
 apala yg bleh kita draw utk budak laki

hanya AMZAR SYAHMI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...