November 17, 2011

Amzar's kindy concert 2011

ALHAMDULILLAH lepas berhempas pulas demam, flu & cough since last week hari ni baru sha ada mood nak update blog yang dah nak bersawang....pada readers & commentors yang sha tak singgah tu minta ampun maap byk2 la...kang pelan2 sha catwalk eh blogwalk k...

actually sha berjangkit dr amzarla ni....since last tues datang office trus dah rasa seram sejuk je....kelubung badan dgn sweater & baring je keje sha kat office till my boss sendiri maybe dah sakit mata tgk sha asyik baring minta sha balik umah je....stat dari hari tu dah jadi chipsmore plak demam sha....3 kali gi klinik 3 kali gak tukar ubat tapi still same je...then berjangkit kat my sis & my mom...habis satu umah berkelubung...seminggu sha MC seminggu gak amzar MC but on 11 nov 2011 sha paksakan juga diri anta amzar gi kindy cos malam tu depa ada concert so amzar kenala practise...even badan kata tak nak attend concert tapi hati rasa rugi plak tak attend cos amzar participate...

nama ja bawa camera tapi mood nak snap tu mmg tak wujud langsung...juz amik 2 3 snap dr seat sha sambil zoom2...others tunggu ja cd dr kindy...but now rase rugi plak tak snap...ye lar...amzar pakai mcm2 style....comei plak...sepatutnya sha gi dekat amzar & snap pic baju2 yang dia pakai tapi hmm wot to do...sha mmg tak larat time tu... masuk je hall trus dah rasa seram sejuk & berhingus....kepala dah stat pening & berat...sampai sha dah terfikir mcm manala sha nak drive balik umah t...but ALHAMDULILLAH slamat kami sefamily sampai....& balik umah je trus makan ubat & landing.....nasib concert on fri so sat & sun mmg rileks la...

enough story mory demam ni...jom usha pic amzar masa concert...video t bila dpt cd sha upload ye...

 
jangan tanya mana sha cos sha mmg lupa nak snap pic sha sendiri...bleh
 
guests
 
cuties
warm welcome by toddler with taik hidung

 
1st concert ~ nasyid
 
 sha tak tau langsung depa nyanyi nasyid apa...tetiba pas aa baa taa saa trus stop
 
another cutie
 
toddler's fishing cum crying show...sha tabikla teachers kat kindies...mcm mn la depa leh sabar layan bebudak mcm ni...sha yang amzar sorang pun dekat nak koma jaga
 
chinese dance....takyah cari mana amzar cos dia mmg takda
 
amzar's 2nd show....cowboy dance ke mexican dance?
 
perasan tak mana amzar?....dia terselit sbelah gaun gal yang angkat tinggi2 tu
 
yg ni orchestra apa ntah...yg sha tau ada 2 3 ayat chinese terselit...so jadinya sha call ja chinese orchestra

 
yg ni pun ntah utk lagu apa amzar dance..mula2 sha tgk gals ni ja dancing tetiba dari mana muncul hero amzar ni ntah terselit celah gals ni plak...terputik kebanggaan hero sha menjadi idaman kalbu gals ni...ceewahhh.....depa ni sha tgk dance ikut rentak mexican sikit2..sat angkat kaki kiri sat kanan tapi biasala if tak synchronize....ada2 ja rentak sumbing yg mencuit ati
 
barbie doll dance...nampak boy yang diri depan skali....bila dia nampak mak dia trus eksyen lebih...siap angkat2 rayban dia
 
yang ni last show by amzar...arabian dance
 
sat2 tertoleh belakang...ntah sapala amzar cari
 
geleng kanan....geleng kiri
 
golek punggung
 
time ni mmg lawak...bebudak2 berlari-lari cari pasangan masing2
 
show ni ja ada byk pic amzar cos time ni sha dah ok skit nak gi depan stage....but lepas show ni sha dah kembali malas nak snap pic...lagipun show amzar dah habis...t tgk cd je la
 
time to giv gift to students...dapat stationary gift dimana segala crayon & magic color telah berjaya diconteng di kusyen & carpet sha....& finally terpaksa korbankan je colors tu ke tong sampah...tak sanggup den nak menghayati kekreatifan seni amzar lagi di wall umah sha
 
eh...dia punya gift besar lagi aku nampak...tak aci ni...sat nak minta mak aku bli gift lagi besar dari dia
 
sayonara song by students

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...