December 11, 2012

Order barang

Dah lama sha jadi ahli co direct selling ni...slalunya bila bagi katalog kat cust, mereka akan tulis nama depa kat brg yg depa nak dlm katalog tu...so senangla sha nak bli brg depa t....br2 ni adalah 1 cust yg berkenaan kat brg tu but telah memplagiatkan nama sha utk mengorder brg tu....apa tindakan yg ptt sha amik atas cust tu ye....

nampak tulisan dgn pensel nama sha tu

see
 
tak dpt pen, pensel yg digunakan utk buat homework pun jadila
 
apa yg org lain buat cust ni pun nak buat sama....sabor jela

 ni la cust yg telah memplagiatkan nama sha....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...