August 07, 2014

I Am back

Assalamu'alaikum wbt...

Dah berbulan sha x update betul2 my precious blog ni..autopublished je post yg sha dah sedia save dlm draft.....yup i know...kekangan masa membuatkan sha kepenatan otak utk mengarang bait2 perkataan di blog kesayangan sha ni...ramai je kengkawan sha yg masih bw blog sha & keep on asking about me & bila nak update crita baru...sorry frens...so update pertama after rehat yg pjg ni sha tujukan khas kpd kengkawan yg concern sgt dgn blog sha.....but frens i did open & read it often only dat, update je kurang, kerap gak sha berblogwalking ke blog2 kengkawan blogger yg dr dulu slalu support sha but bw je la alamat nak tinggalkan komen mmg x la....ntah tetiba rasa berat sgt tangan ni nak mengupdate or mengomen...suddenly...bak kata org mood nak update mmg gone.....maybe minda sha perlukan rehat buat sementara waktu i think....moreover dgn prob yg sha face kat blog ni satu....sha kena taip & upload d html which sha x suka sgt2....dunno wot happened...tetiba sha x leh nak type dgn senang d ruang kosong mcm dulu, kena buka html gak..then kena scroll pakai spacebar....tensi....so keadaan tu membuatkan nafsu sha utk update merudum jatuh...toing....but bg yg add sha dlm fb tau la apa aktiviti sha....ye fb senang sikit...just type then post....upload then post....like, share & post.....but apa pun kebestan update dlm blog ni adalah lain dr yg lain....dlm blog ni kita bleh crita panjang....then bila boring bleh buka balik & baca crita kita ...which sometime terdpt gak crita yg x masuk akal but i njoy it....

theme my blog ni pun dah lama sha plan nak tukar but as i said...idea tu terbantut....then trus terabai dgn theme lama lagi....insya ALLAH dlm proses nak tukar theme bg nampak lebih attractive & sejuk mata memandang....

well dlm masa berbulan x update of cos terdpt byk crita utk sha update....bout my family specially amzar, my raya, my study & of cos my besday yg dah lepas 3 july...mmg byk...insya ALLAH semuanya akan diupdate one by one....for d moment adios amigo....insya ALLAH sha akan ke udara lg dgn crita2 sha yg x sberapa... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...