February 14, 2013

Berakhir sudah...

Alhamdulillah lepas 3 minggu fight for intensive + exams akhirnya sha bleh tarik nafas & lepas sikit2...tak leh trus cos masih ada lagi exams yg menanti...apa2 pun intensive kali ni mmg betul2 memenatkan ditambah dgn assgns plus tanggungjawab terhadap amzar....ye...even sha dpt hostel but slama 3 tahun sha intensive sha tak penah stay kat hostel...jus amik kunci then dah bis intensive masukkan balik kunci dlm peti....

byk sgt aktiviti sha sepanjang cuti ni....nama ja cuti but tak rupa cuti cos bz memanjang je....time cuti ni juga la sha peruntukkan betul2 utk settle bbrp hal specially amik lesen, ic, mykid & etc....

Alhamdulillah semuanya dipermudahkan ALLAH dan berjalan lancar.....t sha cita kemdian ye...anyhow thanks sgt2 kat member2 yg wish & rajin singgah & komen blog sha walau tak berupdate sgt....jasa anda sekalian akan dibalas dgn kebaikkan dr ALLAH swt....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...