September 27, 2010

mcd's free voucher


hmm..rasenye dah bkurun sha x updt blog...bukan ape xp rase malas n xde mood je nak updt mende lah ni...hmm well hr ni sha nak story bout lunch sha kat mcd prangin mall ni...

nampak x objek hitam kat dlm tu

mmg x perasan langsung

citernye bmule camni...sha gi lunch dgn kak ina (TL Vads)...so kak ina la yg offer gi bli food tara sha plak duduk memerhati keadaan sekeliling (i luv doing it)...n kiteorg makan2 sambil minum air n borak..air n sundae sha x bis gi so sha pun pack la bw blik...smp kat off sha biar je air tu cos nak biskan sundae...pas2 barula sha mulakn menyedut air coke tu sedikit demi sedikit...bile dah separuh bis sha rase bunyi mcm ais ketul je dlm bekas tu...ingatkan nak kunyah air ketul tu tup2 bla buka penutup terkejut badak sha bla nampak penutup corong mesin minuman mcd kat dlm tu...rase cam nak muntah blik je smua yg ada dlm prut sha but then sha pun amik mende tu n telek2 n bla dah confirm bersih sha tauk je kat tong sampah but then tpk plak nak tanye pndpt kwn2...bla tanye dorg trus dorg minta sha report kat hq je...asl nak penat2 jalan gi mcd tu...so sha pun callingla cust serv dorg n report..yg peliknya once sha ckp je name mende tu trus pegawai tu bleh catch up..rupenye mmg slalula org complaint...hmm...

 ghupo menatang tu

after few mins masa sha dlm ladies sha dpt call dr mcd prangin...sv tu minta maap n nak bagi lunch invitation letter...part yg plg sha x suke bleh dia ckp nak mai amik mende tu cos mesin dia kurang 1 penutup...trus sha tanye 'is dat d only action dat u can take?'...n bleh plak sv tu jwb 'm so sorry, wat else can v do,it was unexpected n nobody wants it 2 happen'...hmm...sha rasa mcm x convince je so sha ckp kat die sha akn call blik cos sha nak gi solat..pas solat sha pn tanyela kwn2 sha k ke deal mcd tu...pas bbelas2 pendapat at last decided juz amik je deal dorg...n dorg bg vocher mcd $30 + kupon big mac,frech fries & sundae...rasa mcm x berbaloi je dgn apa yg sha hadapi tu?..ntahla..woteva.

close up
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...